Over de automatische uitschakelfunctie
Dit apparaat wordt automatisch uitgeschakeld na een bepaalde tijd (standaard 20 minuten) sinds het apparaat voor het laatst werd gebruikt of sinds de knoppen of bedieningselementen werden gebruikt.
Schakel deze instelling uit als u niet wilt dat het apparaat automatisch wordt uitgeschakeld. Houd er rekening mee dat wanneer de instelling is uitgeschakeld, het apparaat mogelijk meer energie verbruikt.
Automatisch uitschakelen uitschakelen (uitgeschakeld)
- Druk op de C8-toets terwijl u de knop [Function] ingedrukt houdt.
Dit voorkomt dat de stroom automatisch wordt uitgeschakeld.
- Als het apparaat automatisch wordt uitgeschakeld, gaan alle niet-opgeslagen gegevens verloren. Sla voordat de voeding uitschakelt, de gegevens op die u wilt bewaren.
Ø “De instellingen opslaan (Memory Backup)” - U kunt de voeding eenvoudig opnieuw inschakelen nadat deze automatisch werd uitgeschakeld.
- De instelling voor automatisch uitschakelen wordt automatisch opgeslagen en blijft behouden, zelfs nadat u het apparaat hebt uitgeschakeld.
- De functie automatisch uitschakelen werkt niet als het apparaat is verbonden met een ander apparaat via Bluetooth of de USB Mobile/PC-aansluiting.