Vooraf ingestelde geheugens

Hier worden de fabrieksinstellingen opgeslagen.

U kunt de vooraf ingestelde geheugengegevens naar een gebruikersgeheugen kopiëren en naar de fabrieksinstellingen herstellen.

Ø “De fabrieksinstellingen herstellen”

De volgende instellingen worden opgeslagen in het vooraf ingestelde geheugen.